MUSIC FOR WHEELS
7.0

Geschiedenis

Een korte geschiedenis van Music for Wheels.

Toen bekend werd dat Peerock in Colijnsplaat 2013 niet plaats zou vinden hebben wij, Peter Heerenthals en ik onder het genot van een biertje bij IBZ, besloten om "iets" in Kamperland te organiseren.

Wij wilden er niets aan verdienen en besloten we een goed doel te vinden.

Dit werd snel gevonden, ik was al enkele jaren vrijwilliger voor de Stichting on Wheels uit Maasdijk.

Deze Stichting heb ik leren kennen omdat we destijds met onze minder valide zoon op vakantie wilden.

We besloten een camper te huren en een week naar Frankrijk te gaan, het was een mooie periode.

 

Het werd dus Music for Wheels.

De handige Peter en zijn zonen Randy en Kenny hielpen het hele weekend mee. Maar er waren nog veel vrijwilligers die zich aanmelden, circa 20 personen.

Ook Jan en Rinie waren hierbij, ze gaven vrijwel meteen aan wat meer te willen betekenen voor De Stichting en Music for Wheels.

Met z'n drieën gingen we verder met de organisatie, het bleek een goede combinatie, respect voor elkaars mening is en een sterk punt.

Op 21 juni 2013 was het 1e concert met The Black Carrots (van Peter), J&J Company en Surrender, toen nog met Kees Wondergem.

Het werd een succes, reden te meer om hiermee verder te gaan.

In 2013 hadden we 7 sponsoren dit is inmiddels gestegen naar 50, de drankopbrengst in 2013 was ook een mooi bedrag, dankzij Marcel van Café Havenzicht.

 

Na 6 jaar dezelfde opzet bleek dat er toch vernieuwing plaats moest vinden, de bezoekers en de jeugd werd elk jaar iets minder.

De vrijwilligers, al enkele jaren 30 personen, bleven gelukkig trouw hun werk doen. Velen moeten hiervoor een vakantiedag inleveren bij hun werknemer, onze dank is groot !

Dit jaar kwamen naast Rinie, Jan en ik er 3 personen bij, mede omdat we de 1e vrijwilligersborrel bij Ruben hadden genuttigd in november 2018.

Henny de Bruine, Esther van Dijk en Ramon Remijnse zijn de nieuwe personen.

Wij zijn erg blij met deze aanvulling, er kwamen direct nieuwe ideeën en aan de digitale media wordt op dit moment hard gewerkt.

Hopelijk wordt Music for Wheels 7.0, met een nieuwe jas aan, een groot succes. 


Henk Zwemer