MUSIC FOR WHEELS
Haventerrein | Kamperland

 NIEUWSBERICHTEN

 

 MUSIC FOR WHEELS 8.0 

Een nieuw jaar, 2020..

Betekend een nieuwe editie van...

Music For Wheels 8.0

D'Ouwe Haven | Kamperland

Net als de andere edities wordt dit evenement gehouden op de haven van Kamperland.

De grote wit/rode tent zal uw weer verwelkomen op Zaterdag 16 mei 2020.

Na het succes van vorig jaar met nieuwe toevoegingen zoals een DJ, onze Foodcorner en andere inrichting van de tent proberen wij ook deze editie voor verbetering en vernieuwing te zorgen. Dit leidde tot meer (jonge) bezoekers dan de andere edities van MFW.

We zullen jullie de komende weken op de hoogte houden via sociale media met nieuwtjes voor de 8 editie al weer!! MFW 8.0 

Blijf onze facebook & Instagram pagina  in de gaten houden en we zien u ook graag dit jaar terug op onze 8 editie alweer!!

 Genomineerd voor Zoover Awards 2019

Wij hebben jou Stem nodig! Stichting On Wheels is genomineerd voor de Zoover Awards 2019 in de categorie: Aangepast Vakanties!

Een super mooi compliment, waar we enorm trots op zijn. Om ook uiteindelijk de award te winnen, hebben we stemmen nodig en we hopen dat jij ons daar natuurlijk bij wilt helpen. Stem op stichting on Wheels via de volgende link:                           STEM-OP-STICHTING-ON-WHEELS

Vervolgens krijg je nog een mail met daarin een link die je moet bevestigen, anders telt jou stem niet. Wij maken hiermee kans op een mooie award, maar jij maakt met het stemmen kans op maar liefst € 2000,- aan boodschappen! Stemmen kan tot en met 29 april 2019. Alvast bedankt!

Mooi Gebaar van Marcel van Hee 

Vorige week zaterdag 23 februari gaf Marcel van Hee een groot feest voor zo'n 200 man!


Alle opbrengst ging naar de Stichting On Wheels!!

Wat een prachtig gebaar!!

https://www.stichtingonwheels.nl/mooi-gebaar-van-marcel-van-hee-uit-kamperland/  
 
 
 
E-mailen
Instagram